Web Analytics Made Easy - Statcounter

نویسنده کتاب «تن‌ها گریه کن» گفت: من معتقدم هیچ کار خیری نزد خداوند پنهان نمی‌ماند، تقریظ آن هم توسط مقام معظم رهبری بر کتاب «تن‌ها گریه کن» پاسخ ارزنده و ارزشمند خداوند به تلاش‌ها و سختی‌های زندگی مادر شهید محمد معماریان اشرف السادات منتظری است.

اکرم اسلامی در گفت‌وگو با میزان پیرامون مضمون کتاب «تن‌ها گریه کن» گفت: کتاب تنها گریه کن سیر زندگی اشرف السادات منتظری مادر شهید محمد معماریان را بیان می‌کند یاداور این مهم است که فراز و فرود زندگی چگونه شخصیت افراد را شکل می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در همین راستا ادامه داد: متن کتاب «تن‌ها گریه کن» یک روایت پیوسته از زندگی اشرف السادات منتظری است او همانند بسیاری در یک خانواده معمولی متولد شده و زندگی پر فراز و نشیبی دارد، اما بخش‌هایی از زندگی او بسیار قابل توجه است روند وقایعی که در طول زندگی اشرف السادات منتظری از کودکی تا زمان شهادت فرزندش و پس از آن طی می‌شود بسیار خواندنی و قابل تحمل است.

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار ادبیات اینجا کلیک کنید

اسلامی به بخش‌هایی از کتاب «تن‌ها گریه کن» اشاره و ابراز کرد: بخش‌هایی از کتاب «تن‌ها گریه کن» به زندگی اشرف السادات منتظری پیش از پیروزی انقلاب اسلامی باز می‌گردد با توجه به اینکه در طول آن زمان وی به عنوان یک مادر مسئولیت بچه‌ها را برعهده داشته است، اما این امر سبب نمی‌شد که از نظر سیاسی از فعالیت‌های اجتماعی فارغ شود در کنار زندگی عادی‌اش سختی‌های قابل اعتنایی را پشت سر می‌گذارد و مبارزات ویژه‌ای را با رژیم پهلوی در پیش می‌گیرد به حدی که مدت‌ها در مسیر قم و تهران اعلامیه‌ها و نوار‌های صوتی سخنان «امام خمینی (ره)» را منتشر می‌کرده است، از سوی دیگر منزلش به عنوان یکی از پایگاه‌های مبارزاتی مهم در راستای پیروزی انقلاب اسلامی فعال بود این پایگاه به حدی منظم و اساسی در شهر قم فعالیت می‌کرد که حتی پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و در زمان هشت سال دفاع مقدس نیز برای جمع آوری تدارکات و ارسال به جبهه‌ها مورد استفاده قرار داشته این امر در کنار تلاش‌های بی‌وقفه جهادگران در راستای کمک به پشت جبهه‌ها، داستان‌ها و نکته‌های قابل توجهی دارد که در کتاب «تن‌ها گریه کن» به آن اشاره شده است.

وی به بخش‌های دیگری از کتاب «تن‌ها گریه کن» اشاره و بیان کرد: یکی از بخش‌های جذاب و خواندنی کتاب «تن‌ها گریه کن» بخشی است که اشرف السادات منتظری پسر ۱۳ ساله اش را برای ورود به جبهه همراهی و یاری می‌کند، هنگامی که شهید محمد معماریان در آن زمان تنها ۱۳ سال داشت برای ثبت نام در بسیج محله و اعزام به سوی جبهه مراجعه می‌کند با مخالفت ثبت نام کنندگان مواجه می‌شود، زیرا سن‌ قانونی او مناسب نبوده و در عین حال جثه و قواره او نیز بسیار ریز نقش بوده است در بخش‌هایی از کتاب در سخنان این مادر شهید آمده است که می‌گوید هنگامی که برای ثبت نام محمد به بسیج مراجعه می‌کردم با فردی مواجه شدم که اخم هایش را در هم کرده و خطاب به من می‌گفت ما باید چگونه عمل کنیم هنگامی که نام فرزندان شما را ثبت نام می‌کنیم ناراضی هستید و هنگامی که نام آنان را ثبت نام نمی‌کنیم باز هم ناراضی هستید؛ و من در پاسخ به او گفتم، ما نمی‌توانیم هرکدام از بچه هایمان را در آغوش بگیریم و آنان را از فرستادن به جبهه باز داریم در حالی که خودمان نیز نمی‌توانیم به جبهه برویم.

این نویسنده کتاب به روند داستان اشاره و بیان کرد: نکاتی جالب در کتاب «تن‌ها گریه کن» نهفته است هنگامی که اشرف السادات منتظری فرزندش را به جبهه می‌فرستد باز خودش بیکار ننشسته و همچنان با تلاش فراوان به تدارکات پشت جبهه کمک می‌کند تا زمانی که خبر شهادت فرزندش را دریافت می‌کند، اما بعد از شهادت محمد نیز اشرف السادات منتظری باز هم از پا نیفتاده و کار خود را ادامه می‌دهد در واقع این مادر بعد از شهادت فرزندش پایانی برای دین خود نمی‌بیند.

اسلامی به ویژگی‌های شخصیتی اشرف السادات منتظری اشاره و تاکید کرد: اشرف السادات منتظری شخصیت ویژه و محکمی دارد اگر مادر شهید بودن را از این فرد بگیریم باز هم باید او را به عنوان زن تراز اول انقلاب اسلامی به عنوان یک الگو مطرح کنیم او فرزند خودش را به جبهه می‌فرستد و حتی او را با دست‌های خودش دفن کرده و به خاک می‌سپارد و پس از آن نیز تلاش‌های فراوانی را برای کمک و یاری رساندن به اقشار مختلف جامعه در پیش می‌گیرد، حتی در دوران کرونا نیز منزل او به عنوان پایگاهی برای یاری رساندن به افراد جامعه استفاده می‌شود من به عنوان کسی که از نزدیک سال‌ها شاهد زندگی این زن ایثارگر بوده‌ام و به عنوان کسی که از نسلی دیگر مراودات اجتماعی او را مورد بررسی قرار داده‌ام معتقدم شخصیت وی شخصیتی محکم و الگوی ارزشمند برای زنان جامعه ما خواهد بود نکته قابل توجه اینکه این بانو در بین افراد جامعه نیز جایگاه ویژه‌ای دارد زندگی سراسر درد او قابل توجه است فردی که مخلصانه کار کرده و همواره نیتش رضای خداوند بوده قابل احترام است در بخش‌هایی از کتاب بیان شده که بعد از شهادت محمد معماریان مشکل و بیماری برای اشرف السادات منتظری رخ می‌دهد و خواب محمد و اتفاقات جذاب بعدی سبب می‌شود که نشانه‌های رحمت خداوند همچنان در زندگی این شخص باقی بماند.

وی علت نامگذاری کتاب «تن‌ها گریه کن» را مورد بررسی قرار داد و افزود: شهید محمد معماریان در آخرین دیدار خود با مادرش اشرف السادات منتظری؛ سفارشی به مادر دارد؛ اینکه بعد از شهادت مادرش گریه و عزاداری نکند که دشمن از این رویداد شاد شود و اگر ناراحت است در خفا و پنهانی گریه کند، همین امر سبب شد تا نام کتاب را «تنها گریه کن» بگذارم.

اسلامی پیرامون تقریظ رهبر معظم انقلاب از کتاب «تن‌ها گریه کن» خاطرنشان کرد: من معتقدم به تلاش‌های بی‌وقفه اشرف السادات منتظری و حضورش در کنگره‌های مختلف و برنامه‌های متعدد با وجود تمام سختی‌ها و دشواری‌های پاسخ داده شده است در حقیقت من معتقدم هیچ کار خیری نزد خداوند پنهان نمی‌ماند، تقریظ آن هم توسط مقام معظم رهبری پاسخ ارزنده و ارزشمندی نسبت به تلاش اشرف السادات منتظری است من تنها نگارنده بودم و خاطرات بانوی مقاومی را مطرح کردم که در نوع خود یک اسوه است و در همین راه خوشحالی اشرف السادات منتظری از این تقریظ برایم بسیار با اهمیت و با ارزش است، زیرا او بانوی صبور و در عین حال بسیار اجتماعی است لذا تقریظ رهبر معظم انقلاب بر این کتاب و مطرح شدن سرگذشت او هدیه‌ای از جانب خداوند محسوب می‌شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار ادبیات انتشارات حماسه یاران

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار ادبیات شهید محمد معماریان بخش هایی از کتاب انقلاب اسلامی بعد از شهادت قابل توجه مادر شهید تلاش ها ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۸۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بعد از رابطه جنسی غمگین می شوم و گریه می کنم؟

سواد زندگی، سواد عاطفی؛ مریم طرزی- برخی از افراد پس از برقراری رابطه جنسی با همسرشان احساس اندوه و افسردگی می کنند و به گریه می افتند، به این حالت  اندوه  پس از آمیزش یا  post-coital tristesse می گویند. اگر عمل آمیزش  به سرعت تمام شود و فرد به ارگاسم نرسد، این اندوه شاید کاملاً طبیعی به نظر برسد.بنا بر برخی از مطالعات انجام شده در حوزه سکسولوژی و روانکاوی ده  تا سی درصد از افراد پس از رابطه جنسی اندوهگین می شوند و گریه می کنند.

 این اندوه نوعی حالت عاطفی خاص و تا حدودی غیر قابل توضیح است که بلافاصله پس از برقراری رابطه جنسی ایجاد می شود.با این حال، در بسیاری موارد ممکن است ربطی به رابطه جنسی هم نداشته باشد و به رغم اینکه افراد تجربه جنسی خوشایند و رضایت بخشی دارند، باز هم گرفتار این نوع اندوه شوند.

در واقع، اندوه پس از مقاربت یک بیماری یا اختلال نیست. در بیشتر موارد، این نوعی  حالت عاطفی است که عواقب عمده ای هم در پی ندارد. با این حال، اگر این حالت برای مدت طولانی ادامه یابد، می تواند نشان دهنده یک مشکل عمیق تر باشد که باید پیگیری و درمان شود.

علم و دانش بشر تاکنون همه چیز را در مورد این وضعیت عاطفی روشن نکرده است. نظریه های مختلفی در این باره وجود دارد. باید بگوییم که هیچ یک از این نظریه ها نمی توانند شامل حال همه، به یکسان شوند. آنچه در مورد برخی صدق می کند در مورد دیگری صدق نمی کند.

متن کامل را در سواد زندگی بخوانید (اینجا)

_________

درس های دیگری در سواد زندگی
مدرسه آموزش‌های دانش پایه و کاربردی عصر ایران

*در باب عشق و آنچه که عشق نیست (تفاوت عشق با خوش‌آمدن و نیاز از منظر علم)

*معجزه نوازش و لمس عاطفی در زندگی زناشویی

*تداوم رابطه جنسی بعد از میانسالی چگونه سلامت جسمی و روحی را تضمین می کند؟

*در مورد مسائل جنسی چگونه با فرزند خود صحبت کنیم؟ نکته‌ها و پیشنهادهایی برای والدین

*"فابینگ" چیست و چگونه روابط اجتماعی، شخصی و زناشویی ما را تهدید می‌کند؟ (+توصیه‌های کاربردی)

*بحران میان‌سالی (40 سالگی): علائم، پیامدها و راهکارهای غلبه بر آن

*پروراندن عشق: بایدها و نبایدهای روابط عاشقانه (+10 توصیه برای زوج‌های عاشق)

*هرزه‌نگاری و تأثیرات آن بر روابط عاطفی+ توصیه‌های کاربردی

*چگونه "زندگی جنسی" مان را کیفی کنیم؟

*16 نکته کاربردی برای رابطه جنسی موفق

*مربع رابطه جنسی و فیلم های هرزه نگار

کانال تلگرامی سواد زندگی: savadzendegi@

 

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: تداوم رابطه جنسی بعد از میانسالی چگونه سلامت جسمی و روحی را تضمین می کند؟ چرا به شریک زندگی ام کشش جنسی ندارم ؟ (راهکارهای عملی) آیا کاهش میل جنسی زنگ خطری برای پایان رابطه زناشویی است؟ 

دیگر خبرها

  • چرا بعد از رابطه جنسی غمگین می شوم و گریه می کنم؟
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • مجموعه دفتر یادداشت روزانه داستایوفسکی به چاپ سوم رسید
  • حاجی‌صادقی: دنیا در برابر عملیات وعده صادق کم آورد
  • «تاریخ تحلیلی پوستر انقلاب» بر اساس کتاب شهید آوینی بررسی شد
  • نمایشگاه شهدا سمنان برای بازدید رهبر معظم انقلاب آماده می‌شود
  • نمایش محصولات فرهنگی کنگره ۳ هزار شهید سمنان در حضور رهبر انقلاب
  • تمام محصولات فرهنگی کنگره ۳ هزار شهید سمنان در حضور رهبر انقلاب به نمایش در می‌آید
  • فیلم| ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی | خبر مهمی که رهبر انقلاب از رادیو شنید
  • ببینید/ ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی